2014 Yılının En Çok Satan Konut Projesi "Tema İstanbul"

2014 Yılının En Çok Satan Konut Projesi

tema-istanbul

Tema İstanbul'da Hayat Var

Ülkemizin en büyükleri arasında yer alan 3 toplu konut üreticisi olan Artaş, Kantur-Akdaş ve Mesa ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul için satışlar 2013 yılının Temmuz ayında başlamıştır.

Tema İstanbul'u Diğerlerinden Ayıran Özellikler

Tema İstanbul'un en büyük özelliklerinden biri de konut sektörü içinde gerçekleştirilen en büyük özel toplu konut projesi olmasıdır. Proje kapsamında toplamda 3614 konut üretilirken bu konutların şu ana kadar 1792 tanesi satılmış durumdadır. Projenin 24 ay içinde tamamlanması beklenirken toplamda 330 bin metrekarelik bir alanda kurulması planlanmaktadır. Projenin bir diğer dikkat çeken özelliği ise projede satışa sunulan tüm konutların yüzde 1 KDV ile satılması. Bu da konut almak isteyen kişilere çok daha uygun fiyatlarla alımda bulunmalarına olanak sağlamaktadır.

Yatırımcılarına Kazandıran Bir Proje

Projenin ilk satışa çıktığı dönemde metrekare fiyatlarının 3 bin 65 liradan başladığı açıklanırken şu anda metrekare fiyatlarının 3 bin 500 lirayı geçmesi ile beraber projeye ilk gün yatırım yapan kişilerin şimdiden yüzde 15'lik bir getiri kazandıkları anlamına geliyor. Tema İstanbul ev fiyatları hakkında detaylı bilgi almak ve son durumu takip etmek için müşteri hizmetleri telefonundan bilgi alabilir ya da Tema İstanbul satış ofisi ile irtibat kurabilirsiniz. Web Adresi: www.temaistanbul.com Adres: Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul Tel: 0212 970 00 00