Haşlanmış Limonla Zayıflayan Var mı?

 Haşlanmış Limonla Zayıflayan Var mı?

Limon Kürü Nasıl Yapılır?

Çoğumuzun derdi olan kilolardan kurtulmak için deneyebileceğiniz en güzel kür tariflerinden birisidir. Bilindiği üzere limonun zayıflama da etkisi yüksektir. Tam bir C vitamini deposu olmasıyla bilinen limonun yağ yakıcı özelliği de bir hayli fazladır. Vücudunuza zarar vermeden uygulayabileceğiniz bu kür ile kilolarınızdan hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Zayıflamanın yanı sıra kalsiyum, potasyum ve C vitaminleri ile vücudunuzu besleyecektir. Hücrelerinizin yenilenmesi ve bağırsaklar da oluşan bakterilerin atılmasını sağlamaktadır. Özellikle kış aylarında soğuk algınlığına karşı da sizleri koruyacaktır. Son zamanların en popüler ve en hızlı sonuç veren limon kürü ile siz de fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız. Haşlama yapılarak tüketilen limon zayıflama dışında midenizi rahatlatır ve sindirim sisteminizi güçlendirir. Cildinize canlılık ve parlaklık verir. Fazla yağların parçalanmasında çok etkilidir.
Limon Kürü için Kullanılacak Malzemeler:
5 adet limon
5-6 diş sarımsak
3 parça taze zencefil
2 litre su

Haşlanmış limon kürü için öncelikle limonları soyun. Soyulan limonların suyunu sıkın. Kabukları ve sıktığımız limonun posasını çöpe atmıyoruz. Daha sonra içerisine ekleyeceğiz. Sarımsak ve zencefilleri blender yardımıyla parçalıyoruz. Limon suyu, kabukları ve posasını bir tencereye koyuyoruz. Üzerine iki litre suyu ilave ediyoruz. Kaynamaya başladığında parçaladığımız zencefil ve sarımsağı ekliyoruz. İyice kaynadıktan sonra soğumaya bırakıyoruz. Yaptığınız kürü süzerek içebilirsiniz. Etkisinin daha çok olmasını istiyor iseniz kür soğuktan sonra blender ile ezin. Böylelikle posasını da tüketebilirsiniz. Eğer kür için kullanılan malzemeler arasında kullanmamanız gerekenler var ise çıkartabilirsiniz. Ama en çok etkisini bu şekilde gösterecektir.

Limon Kürü Ne Kadar Tüketilmelidir?

Haşlanmış limon kürünü her sabah aç karnına bir çay bardağı tüketmelisiniz. Aç karnına midenize zarar vereceğini düşünebilirsiniz. Fakat aksine midenizi rahatlatacaktır. Sabahları tüketerek tüm gün zinde kalmanızı da sağlayacaktır. Birkaç gün kullanımından sonra iştahınızı kestiğine şahit olacaksınız. Sabahları bu kürü içemez iseniz akşam yemeklerinden en az yarım saat önce tüketmelisiniz. Başladığınızda sabah ya da akşam nasıl kullanıyorsanız o şekilde devam etmeniz önemli olacaktır. Düzenli olmak ve mümkünse aynı saatlerde içmeye çalışmalısınız. Limon kürü ile bir ay kadar kısa bir sürede 10 kilo vermeniz mümkün olacaktır. Kür uygulanırken sağlıklı beslenme ile kürden maksimum faydalanabilirsiniz. Hem zayıflayacak hem de bölgesel olarak incelmeyi sağlayacaktır. Spor ya da diyet yaparak kürün kullanımını desteklerseniz çok daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. Kilo durumunuza göre daha fazla ya da az kilo kaybı görülmektedir. Bir ay kullanımdan sonra devam etmek isterseniz en az 15 gün beklemelisiniz. Limon Kürünü Kimler Kullanmamalı Limon bilindiği gibi tansiyon üzerinde etkilidir. Tansiyon sorununuz varsa doktora sormadan kesinlikle kullanılması tavsiye edilmez. Şeker hastalığı olanlarında bu kürü yapmaları doktor tavsiyesi ile olmalıdır. Kilo vermek uğruna sağlığınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.