Boşanma Ve Aile Hukuku Hangi Davalara Bakar?

Boşanma Ve Aile Hukuku Hangi Davalara Bakar?

Boşanma Nedenleri

Aile birliğinin kurulmaya başlaması olarak kabul edilen nişanlılık, evlilik, boşanma süreçlerinde
yaşanan sorunların çözümüne bakan boşanma ve aile hukuku oldukça kapsamlı konuları içerir. Boşanma döneminde mal varlığı paylaşımı, nafaka, çocukların velayeti, soy bağı, evlat edinme, konut birliği, kayyım ve vesayet gibi konularda sizlere yardımcı olan https://www.latifcembaran.com/konya-bosanma-avukati.html ülkenin en iyi
avukatı sayesinde sorunlarınızı en kısa sürede sizin lehinize olacak şekilde çözebilirsiniz. Eşler arasında oldukça yıpratıcı olan boşanma sürecinizde size yardımcı olan avukat sayesinde sürecin takibini yaparak kısa sürede sonuçlanmasını sağlar.

Aile Hukukunun Verdiği Hizmetler
Şiddet, aldatma, sorumsuzluk, terk veya suç işleme gibi durumların yaşanması hainde boşanma davası açılabilir. Boşanma ve aile hukuku davaları ile ilgilenen latifcembaran.com sizlere boşanma süreci hakkında bilgi verir. Verdiği danışmanlık hizmeti sayesinde boşanma esnasında yaşayabileceğiniz tüm sorunlara karşı size yardımcı olur. Nafaka, çocukların velayeti, mal paylaşımı gibi konularda ortak bir karara varılmasını sağlar. Şiddet gibi durumların yaşanması halinde boşanma sürecinin hızlandırılması için gerekli delillerin temin edilmesinde sizlere yardımcı olur. Nişanın bozulması halinde maddi ve manevi tazminatın alınması, anlaşmalı ve çekişmeli olan boşanma davalarının protokolünün hazırlanması, açılması, takibi, tazminat, nafaka, mal paylaşımı, nafaka arttırılması, babalık davası, ziynet davası, şiddet durumunda uzaklaştırma ve koruma talebi davaları hakkında yasal danışmanlık hizmeti veren avukattan bilgi ve yardım alabilirsiniz.